Tesis llegides a la Universitat

Tesis llegides a la Universitat

Manakin: DSpace XMLUI Project v2

Tesis llegides a la Universitat

En compliment del Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, la Universitat de València ha elaborat un nou Reglament sobre dipòsit, avaluació i defensa de la tesi doctoral, vigent a partir de l'11 de Febrer de 2012. En ell s'estableix l'obligatorietat de dipositar una còpia de la tesi en RODERIC una vegada llegida.

Segons s'estableix en l'article 5, una vegada llegida i valorada la tesi, el doctorand ha de dipositar-la en RODERIC (Veure esquema).

El doctorand té l'opció de seleccionar en el formulari de dipòsit de tesi un període d'embargament per a la mateixa, que pot oscil·lar entre 1 i 12 mesos.

Per a dipositar una tesi és necessari seguir els següents passos:

1.- Identificar-se en "EL MEU RODERIC" amb l'usuari i password institucionals.

2.- Seleccionar l'opció: Començar un nou enviament

3.- Seleccionar l'opció: Investigació > Tesis doctorals. Important! NO seleccionar àrea de coneiximent.

4.- Emplenar el formulari amb les dades bibliogràfiques sol·licitades tot seguint les instruccions. Per favor, NO ESCRIGA TOT EN MAJÚSCULES. Aquestes dades són imprescindibles per a la visibilitat de la tesi i augmentar la possibilitat que siga trobada pels cercadors. És d'especial importància el resum de la tesi, que haurà de tenir una extensió mínima de 500 paraules.

Important: La tesi, una vegada pujada al repositori, no apareix directament al portal web de RODERIC. Poden transcórrer alguns dies fins que es revisen les dades remeses i es faci públic el document. En aquest moment s'enviarà un missatge de correu electrònic a l'autor indicant-li l'adreça electrónica de la tesi.

A més, pots publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral amb l'editorial internacional ProQuest/UMI a través de la seua plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing. Pots optar per publicar-la únicament en format digital de forma gratuïta i/o encarregar sota pagament copies de la teua tesi en paper. Totes les tesis disposaran de ISBN, i el període de publicació serà de dos a tres mesos des de la seua revisió pels administradors del repositori RODERIC. Les condicions d'aquesta publicació s'especifiquen en la pàgina de ProQuest/UMI Dissertation Publishing, on podràs trobar també guies i documentació que t'ajudaran a realitzar el dipòsit. Per a publicar la tesi a través de la plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing és condició indispensable haver dipositat la tesi prèviament en RODERIC. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

En cas de problemes, pot posar-se en contacte amb els gestors de RODERIC escrivint a roderic@uv.es o en el telèfon: +34 9639 83359.

Més informació sobre la normativa de tesi.

Veure tesis dipositades en RODERIC


Cercar a Roderic

Llistar