Preguntas frecuentes

Projecte Cèsar

Manakin: DSpace XMLUI Project v2

Cesar

La Universitat de València ha signat un conveni amb l'editorial internacional ProQuest/UMI amb l'objectiu de digitalitzar i publicar 2000 tesis doctorals. Aquest projecte s'està duent a terme en altres universitats europees, com Cardiff University, University of Leicester, University College London y University of Aberdeen. En la Universitat de València, aquest acord ha rebut el nom de Projecte Cèsar i serà dut a terme pel Servei de Biblioteques i Documentació. Per a açò, necessitem la col·laboració dels doctors que han llegit la seua tesi en la Universitat de València, sense limitacions de data.

Els avantatges que aquesta digitalització suposarà seran les de preservar totes aquelles tesis que actualment es troben en format imprés, així com donar major difusió i visibilitat al treball de recerca. Una vegada digitalitzada la tesi, una còpia es dipositarà en RODERIC i estarà accessible de forma pública. Així mateix, ProQuest/UMI inclourà la tesi en la seua base de dades ProQuest Dissertations and Theses A and I.

Un altre aspecte que s'ha de tenir en compte és que ProQuest/UMI assignarà ISBN a les tesis digitalitzades.

ProQues/UMI ofereix la possibilitat de comercialitzar la seua tesi en format de microforma o PDF sota demanda a les persones interessades. En aquest cas, ProQuest/UMI pagarà els drets corresponents al 10% dels ingressos nets que obtinga de les vendes de l'obra, sempre que l'autor mantinga actualitzada una adreça postal en els registres de ProQuest/UMI. Aquests drets es pagaran quan el seu import acumulat aconseguisca la xifra de 25$USA. Per a incloure les seues dades en els registres de ProQuest/UMI contacte amb marta.lee-perriard@proquest.com indicant el títol de la seua tesi i una adreça portal permanent.

Estem dirigint-nos als doctors que han llegit la seua tesi en la Universitat, i dels quals tenim dades de contacte (correu institucional), amb la finalitat de sol·licitar la seua conformitat. En el correu que reba s'adjuntarà un formulari d'acord en format PDF que haurà d'emplenar i remetre, bé en paper o per correu electrònic, als gestors del repositori institucional RODERIC:

Correu electrònic: roderic@uv.es

Adreça:
RODERIC
Servei de Biblioteques i Documentació
Universitat de València
Edifici La Nau
C/ Universitat 2
46003 València

També pot descarregar-se el formulari fent clic en el següent enllaç: Formulari d'acord

Si està interessat que la seua tesi siga inclosa en aquest projecte, o coneix a algú que puga estar interessat, pose's en contacte enviant un email a roderic@uv.es o trucant al telèfon +34 9639 83359.


[Agraïm a x2 creativos la cessió del seu logo per a aquest projecte.]Cercar a Roderic

Llistar